Enter

Diensten

In onze showroom te Eeklo vindt u meer dan 1000 soorten vloer-, wandtegels en natuursteen.
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende stijlen. U vindt bij ons zowel moderne tegels alsook trendy en rustiek. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen  wij, de zaakvoerders, u helpen in het maken de beste keuze voor uw project.
Desgewenst adviseren wij ook inzake plaatsing en onderhoud.

VERKOOPIn onze toonzaal vindt u een ruim aanbod binnen- en buitentegels die zowel passen bij de moderne als klassieke bouwstijlen. In onze toonzaal inspireren en begeleiden wij u in het maken van de juiste keuze voor uw bouwproject. Met de jarenlange ervaring maken wij een gepaste offerte op plan zodat u voor geen verrassingen komt te staan.

LEVERINGOnze eigen professionele leveringsdienst zorgt ervoor dat uw materialen zorgvuldig en onbeschadigd geleverd worden. Onze eigen hijskraan kan, mits vergoeding, leveren tot op de 4de verdieping van uw bouwproject.

PLAATSINGVoor de professionele plaatsing van uw binnen- en buitentegels kunt u beroepen op onze eigen plaatsingsdienst. Daarnaast hebben wij ook samenwerkingen met onafhankelijke, zelfstandige plaatsers die tevens een professionele plaatsing van uw vloeren en faïence voorzien.

ONDERHOUDEen prachtige vloer komt ten volle tot zijn zijn recht wanneer hij ook optimaal gereinigd en behandeld wordt. Ons team staat ter beschikking om u te adviseren in het gebruik van deze reinigingsmiddelen. Loop even binnen in onze toonzaal voor de juiste informatie.